Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Bosch HMT 84M451

Bosch HMT 84M451

Přidat recenzi

Mikrovlnná trouba volně stojící - Bosch - volně stojící - 900 W - 25 l - 30.5 cm

40017504 - Mikrovlnná trouba vestavná Provedení: nerez Vnitřní prostor: bílý smalt 5 úrovní výkonu: 900 W, 600W, 360W, 180W, 90W Autopilot 7 programů Váhová... více »

Kde koupit

nováček

Morávková Petra

Přidáno: 20. března 2012

• kvalita
  • možnost přimontovat k horní lince (mám)
  • vyhovuje mi ruční navolení teploty a délku ohřevu a i možnost automatické předvolby
  • líbí se mi jednoduchý vzhled (mám bílou)
  • snad jen otevírání je tužší a mohlo by být vyřešeno lépe, ale vzhledem k tomu, že mám přístroj upevněn k horní skříňce linky, tak mi nevadí, ale je docela široká (trochu vyčnívá)

Můj požadavek na mikrovlnku byl pouze - ohřev a rozmrazování potravin. Tento typ má tedy jen toto. Rodině se líbí, musíme si zvykat na jiné navolení ( stupně -minuty- start), ale které není složité a je supr možnost přidávání vteřin i za běhu jídla. Je také možné využít pro rozmrazení a vaření několik automatických programů a i u nich můžete změnit minuty a nebo převolit podle sebe. Návod by mohl být podrobnější a víc rozepsán, ale lze to pochopit. Přístroj po ukončení ohřevu opakovaně cinká (mě nevadí) a ventilátor ještě chvíli jede, ale neohřívá ( už někdo psal). Má displej s hodinami - jednoduché nastavení.

janijani

• Skvělá funkce vypnutí displeje
  • Plynulý pohyb otočného talíře
  • Bosch
  • Chybí mi volba po jedné minutě, ev. 10 minutách, jako jsem měla na staré MWT

V malých MWT se hůř vybírá, dnes je výběr spíše ve velkých MWT
Stará měla volbu po jedné minutě, ale zas nebyla moc dobrá,cukala při otáčení talíře (Daewoo)
Dobře se používá
Jde ubírat či přidávat minuty, vteřiny
Kvalita zpracování je vynikající
Dobré je, že jde i zavěsit pod skřínku, jsou tam na to šrouby v příslušenství přibalené
Funguje přesně podle očekávání
"Větrá" ještě chvíli po ukončení vaření, ohřívání, podle potřeby, to je paráda, nemusím jí nechávat otevřenou
800 W pro nás naprosto dostačující
Má na to sloužit ještě dlouhou dobu
Kromě toho, že není tlačítko na přidávání po minutě ev. 10 minutách jsme s ní naprosto spokojeni

Ověřený zákazník marketmedia.cz

sidonio

Přidáno: 20. ledna 2012

Zakoupeno v marketmedia.cz

Doporučuje produkt
  • jednoduchá obsluha pěkný vzhled

dobrá cena

Ověřený zákazník K24.cz

Juka

Přidáno: 26. srpna 2011

Zakoupeno v K24.cz

• Jednoduchá obsluha, přehledný display, funkcí není zbytečně mnoho a ty stávající jsou využitelné. Pěkný design.

Doporučuji

• Ano (3)