Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Whirlpool JT 369

Přidat recenzi

Mikrovlnná trouba volně stojící - Mikrovlnná trouba s grilem - Whirlpool - volně stojící - Horkovzduch - Gril - Crisp - 1000 W - 31 l

Záruční doba: 24 měsíců Objem vnitřní: 31 l Vybavení: mikrovlnný ohřev, gril, horkovzduch, vaření v páře Výkon mikrovln: 1000 W Počet úrovní výkonu: 8 Výška: 37.70 cm Šířka:... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

37 zákazníků doporučuje tento produkt
4 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(21 z 23 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Produkt mě velice zaujal a splnil moje očekávání stoprocentně.Nevěřila jsem že skutečně umí vařit tak jak je uvedeno ve video receptech a umí.Hranolky 11 minut, kuře 20,hemenex 5min.Funkce 6 smyslu ohřev trvá zbytečně dlouho lepší je navolit vlastní ohřev.Po dokončení ohřevu je signál celkem slabý n... Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

(39 z 49 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Tento produkt jsem si vybral,protože podle informací které byly k dispozici na internetu jsem měl dojem,že se jedná o špičkový výrobek.Teprve při používání přišlo první zklamání s t.zv 6.smyslem.Dám příklad.Talíř polévky ohřeji za 1-2minuty.Se šestým smyslem za 7minut a dalších 20 minut čekám,až pře... Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Whirlpool JT 369

Ověřený zákazník Electro World

Přidáno: 10. května 2012

Zakoupeno v Electro World

Doporučuje produkt

Nemám větší výhrady, ale uvítala bych podrobnější návod a receptury - např. pokud vařím v páře brambory, jak dlouho. Pokud dělám řízky na crispu, jak dlouho. Zatím se řídím intuicí a rady ing. Havlíčka z Jste to, co jíte, a budu to muset zkoušet. Ale je to zbytečná ztráta času. Kdyby to v návodu bylo, bylo by to fajn.

Přidáno: 8. května 2012

Doporučuje produkt
  • s troubou jsem velice spokojená, veliká výhoda je kombinace horkého vzduchu a mikrovln, jen se bojím používat některé nádabí nevím, zda ho můžu dát do trouby když jde zároveň i mikrolvna. Velice mne překvapila funkce crips řízky jsem hotové za pár minut bez tuku a daleko chuťově lepší
  • trochu mě sklamalo vaření v páře brambor. Píší, že po 5ti munitách by měly být hotové, ale já je mám i po 7 munitách tvrdé a to je mám na malé kousky. Pokud máte někdo zkušenosti ráda si nechám poradit.

výborný výrobek

Ověřený zákazník 1velkoobchod.cz

Zdeněk

Přidáno: 7. května 2012

Zakoupeno v 1velkoobchod.cz

Doporučuje produkt
  • Mnoho funkcí, multifunkční.
  • Při mikrovlnách něco v troubě drnčí. Musím se podívat zda není uvolněný nějaký kryt.

Trouba splnila očekávání

mandus

začátečník

mandus

Přidáno: 7. května 2012

(Upraveno 7. května 2012)

• crisp
  • rozmrazování

Vyzdvihl bych především crisp na pečení. Například syrové brambory jsou za 10 minut naprosto super.

Rozmrazování je dokonalé, nastavíte typ jídla a váhu a šestý smysl doplní potřebný čas. Vše zatím bylo ideálně rozmrazené. Nesrovnatelné s předchozí mikrovlnkou, kde to trvalo 10x déle a prostředek byl stále kus ledu a kraje již uvařené.

Jasmínová rýže (nastevené "vaření v páře" na 10 minut) je také dobrá. (Jen to trvá 10minut + nějaké minutky navíc než se odpočet 10min spustí, šestý smysl asi čeká až se uvaří voda a tomu se přizpůsobí)

Jinak u samotného mikrovlnění je to stejné jako s klasickými mikrovlnkami.

Pečení moučníků na crisp je trochu neznámá, zatím se to vždy povedlo s nastavením cca polovičního času klasické trouby.

Vladimír Jašek

Vladimír Jašek

Přidáno: 22. dubna 2012

Nedoporučuje produkt

Mám tuto troubu zakoupenou asi 5 měsíců a při čtení recenzí jsem došel k názoru,že jí nebudu ani rozbalovat a nechám ji jako sponzorský dar na ples.Je možné nahlédnout do átria,kde je stále zabaléná v originálu.Mohu se slevou 1500,-Kč prodat.Vladimír

Ověřený zákazník Mixmedia.cz

Přidáno: 21. dubna 2012

Zakoupeno v Mixmedia.cz

• mnoho funkcí
  • příznivá cena

mnoho zkušeností zatím není, sžívám se s výrobkem a učím se jej používat. Návod je trochu stručnější, ale určitě se dá s výrobkem naučit pracovat, chce to cvik.

Ověřený zákazník XXLshop.cz

Přidáno: 9. dubna 2012

Zakoupeno v XXLshop.cz

Doporučuje produkt
  • mnoho spotřebičů v jednom, úspora místa, moderní vzhled, velká využitelnost, mnoho doplňků, výborná kvalita za nízkou cenu

super

Honza

Přidáno: 3. března 2012

• praktická
  • multifunkční
  • spolehlivá

Neumí snad jen naklepat řízek

Ověřený zákazník ePROTON.cz

Václav Bárta

Přidáno: 29. února 2012

Zakoupeno v ePROTON.cz

Doporučuje produkt
  • univerzalní pečení a vaření v páře
  • přehledná obsluha

wh.JT 369 jsem si vybral podle recenzí a nezavislych testů
doporučuji

Petr Fridex

Petr Fridex

Přidáno: 27. února 2012

Doporučuje produkt
  • Whirlpol používám v kuchyni dobrých 15let,teď asi 1rok 369-ku.Pokud chcete komplexně vařit,pect,ohřívat tak tento výrobek nemá asi momentálně konkurenci.Pokud tady čtu kritické připomínky tak to je většinou o tom,že místo 6.smyslu je třeba zapojit jen vlastní logiku a trochu zkušenosti, potom se vám tato trouba odmění.
  • Opravdu nic,jen spokojenost mých strávníku doma.

Doporučuji všem,kdo opravdu rád vaří,používá selský rozum,na crispu dělat hranolky,pizzu apod.,maso upect jako v troubě horkým vzduchem,mikrovlny na ohřev a na šestý smysl se vykašlete.Potom budete spokojeni jako já a mí žrouti....Petr .

LukAs

Ověřený zákazník KupToTu.cz

Přidáno: 25. ledna 2012

Zakoupeno v KupToTu.cz

• Velikost.
  • Hlučnost, ale dá se vydržet.

Sháněl jsem velkou, výkonnou mikrovlnku s teplotním čidlem. Bohužel jsem nenašel, proto padla volba na tuto. Ohřívání na danou teplotu mi sice chybí, ale snad si zvyknu. Prozatím, až na tu teplotu spokojenost.

Přidáno: 22. ledna 2012

• rýchlosť varenia
  • funkcie
  • ovládanie
  • nič

Skvelá multifunkčná trúba s jednoduchým ovládaním. Možnosť variť a piecť rýchlo a zdravo s použitím minimálneho množstva tuku. Ovládanie je intuitívne a pomerne jednoduché, príprava jedla zaberie minimum času.

Přidáno: 16. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • Plná spokojenost s různými programy, zastanou i jiné spotřebiče. Je potřeba se s nimi naučit pracovat.
  • Zatím jsem na nic nepřišla.

Doporučuji, je to opravdu skvělý spotřebič.

Ověřený zákazník KupToTu.cz

Přidáno: 15. ledna 2012

Zakoupeno v KupToTu.cz

Doporučuje produkt
  • Co jsme stihli vyzkoušet - vše funguje jak má.
  • Zatím nic - no,možná to, že je hlučnější. Ale není to nijak obtěžující.

Splńuje vše, co jsme od ní čekali.

Přidáno: 15. ledna 2012

(Upraveno 15. ledna 2012)

• mě udělala ohňostroj
  • ale taky pěknej psychickej šok

Nekupujte si tuto troubu!!! Nám odešla po 2,5 roce, při funkci crisp začaly z grilu prskat jiskry a nebylo to jen trochu! Něco jsem dělala v kuchyni a slyším takové silné výboje a praskání, podívám se na troubu a uvnitř ohňostroj, paráda! Rychle jsem to vytáhla ze zásuvky, otevřela a uvnitř to vzplanulo!!! A to troubu pravidelně čistím, nezačaly tam hořet zbytky tuku ale něco od elektriky! Naštěstí to po chvilce přestalo, byla jsem tak v šoku, vůbec jsem nevěděla co dělat, kdyby se to rozhořelo tak bych asi musela volat hasiče!!! Celá horní deska s grilem byla zdeformovaná a gril úplně vypálenej! Totální smrad po celé kuchyni!!! Všude černej hustej dým!!!

A není to první příhodička s touto značkou. Měly jsme pračku Whirlpool, ta odešla těsně po záruce. Při odstřeďování se utrhl buben a pračka začala skákat jak koza po celé koupelně. Perlička byla to, že se zdeformovala i vana, všechna voda začala valit na zem. Takže se zničilo vlastně totálně všechno uvnitř!

Zpátky k troubě, ráda bych něco pozitivního vytkla ale toto mě odrovnalo! Je asi vidět, že tento výrobce totálně kašle na bezpečnost, hlavně to vyrobit co nejlevnější a draho prodat, je to taky masivně podporované reklamou! Slavný 6-tý smysl atd. opravdu to prodává :-) ale že to vůbec nefunguje, to už asi nikoho nezajímá! A zeptejte se zkušeného servisáka, každej vám řekne že Whirlpool nebrat!!!

• Ne (5)

Martina Švecová

Přidáno: 13. ledna 2012

• Rychlé vaření
  • Displej svítí moc intenzivně.Návod na použití je málo srozumitelný určitě pro méně zdatné lidi je skoro nepoužitelný.

Rodiče i bratr tuto troubu mají již několik let a mě lákalo rychlé vaření a pečení a hlavně vaření v páře.Já jsem 100% spokojená.Velká úspora času.Určitě doporučuji.

Sedláčková

Přidáno: 10. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • Uvedené funkce výrobku jsou dostatečné i náročnějšího spotřebitele.
  • Výrobek má velmi snadné ovládání.

Tento produkt jsme si vybrali, protože již v minulosti jsme podobný vlastnili. I s tímto produktem jsem velmi spokojeni hlavně pro jeho snadné ovládání. Doporučuji.

Eva

Přidáno: 10. ledna 2012

• Funkce CRISP , vaření v páře
  • Protože mi odešla stará MT

S troubou jsem spokojená, někdy se stane že nejde zapnout, hlásí nedovřená dvířka, tak až na potřetí zapne a dvířka zavírám pořád stejně. Jestli se to bude zhoršovat, budu ji raklamovat. A ještě by k tomu mněla být kuchařka s recepty. Na internetu jsem taky nenašla žádné. Těm kdo používá MT, tak bych ji doporučila, ale odpůrcům MT ne.

Přidáno: 2. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • Nemohu hodnotit, jelikož od doručení nemám výrobek doposud v provozu. Doručen zcela poškozený

Očekávám od výrobku kvalitnější jídla.

Vladimír jašek

Přidáno: 30. prosince 2011

• ano

Zatím se ještě nerozbalil.

karel lomos

Přidáno: 23. prosince 2011

(Upraveno 23. prosince 2011)

vyrobek je dobry

Přidáno: 21. prosince 2011

Musím říct, že mě poslední recenze docela pobavily :) Tomáši, já peču maso v této troubě tak, že ho dám do keramické zapékací mísy s pokličkou, peču to při kombinovaném grilu cca 30 minut a pak dopeču kůrčičku normálním grilem. Maso je měkké, pustí šťávu a mikrovlnku nemám celou špinavou. Je pravda, že člověk to musí zkoušet, ale myslím, že to není žádná tragédie, protože u všech elektrospotřebičů se musí člověk občas spolehnout na vlastní hlavu :) Myslím, že spotřeba je pořád menší, než když peču v klasické elektrické troubě, ale to je věc názoru. Crisp talíř používám hodně, dokonce jsem si koupila ještě druhý, hlubší na pečení koláčů. Syrové brambory mám funkcí crisp upečené do 20 minut, hranolky podle množství do 15 minut. Já osobně mám zatím s troubou kladné zkušenosti a jsem ráda, že jsem sí ji koupila. A že mi něco nejde hned? Tak to zkusím znovu a jinak. :)

Václav Tichý

Přidáno: 19. prosince 2011

(Upraveno 20. prosince 2011)

Doporučuje produkt
  • všechno související s prodejem a koupí
  • nic

Přidáno: 15. prosince 2011

Doporučuje produkt

Dobrý den pane Tomááši.Nejsem inženýr a ani agent Whirlpoolu,jak by se třeba mohlo zdát.Nebudu zde opakovat,co jsem již napsal,ale přesto,co se týče talíře CRISP,nečekal jsem až se teflon oloupe,ale při objevení prvních bublinek okamžitě reklamoval,v servisu nebyl žádný problém,akorát mi řekli abychom si dávali pozor na poškrábání a používali pouze plastové nebo dřevěné náčiní,takže mám už čtvrtý talíř a žádná naše chyba neexistuje.Co se týče komfortu,manželka si velice pochvaluje-dá program,zapne a může klidně odejít.Včera jsem poslal dotaz do Whirlpoolu,z jakého materiálu jsou vnitřní stěny.Odpovědˇ-z nerezu.Pane Tomááši,co se týče funkcí trouby,v tom se shodnout nemusíme a je to věc každého z nás.Ovšem za sebe říct mohu,že reklamovat nerez,který reziví, bych se nebál.

Přidáno: 14. prosince 2011

(Upraveno 15. prosince 2011)

Nedoporučuje produkt

Taky musím reagovat, i když už se tady jen dohadujem a stejně se nikdy neshodneme. Já jen narážím na to jak je to komerční výrobek. Ještě si živě pomatuju ty krásný fráze: zažijte dokonalost vaření s multifunkčí troubou Whirlpool! Haha, k dokonalosti to má hooodně daleko, tak třeba už jen obyčejné ohřívaní mikrovlnami. Dám příklad: dám si ohřát talíř s gulášem (ano samozdřejmě je jasné, že to nepůjde a dělám něco špatně podle tzv. inženýra Honzy) ale zpět k vaření, nejen že je to po 1 a půl minutě docela studené ale kolem okraje talíře to bublá a uprostřed se to asi jaksi neohřívá, to mě nepřipomíná dokonalost. Píšete že maso se uvaří na cripsu, to možná ano, ale všechna šťáva co vyteče z masa se začne přepalovat na talíři a prská to kolem dokola, takže trouba je po dovaření dokonale špinavá a ty rozprsknuté kousky štávy a tuku začaly normálně na stěnách té trouby hořet!!! Byly tam plamínky, asi se to ještě navíc jako bonus griluje ohněm! Co kdyby jsme od trouby odešli? Možná by vám taky mohl krásně vyhořet barák :) Ještě ke cripsu, prý s touto funkcí upečete dokonalou pizzu, vyzkoušely jsme a připadalo mě že se to peče spíše zvrchu, šunka nahoře už byla skoro černá ale spodek těsta byl stále bílí a uvnitř těsto bylo ještě syrové. Co s tím? Bud přidat ještě čas a už dokonale spálit šunku na prach, nebo sníst pizzu nedopečenou, no přeci dokonalost vaření :) Hranolky, ve friťáku otázka pár minut?? Na cripsu jsme je pekly asi 50 minut! To šetří čas.Vaření v páře, spíše se to vaří mikrovlnami než párou, celou nádobu s asi 150ml vody vložíte do trouby a působí na to mikrovlny, máme ještě pro srovnání parní hrnec tam je to o poznání měkčí a ne tak vysušené jak z mikrovlnky a kdo ví jestli se to vůbec vaří párou, ano když otevřete nádobu unikne mlha ale v podstatě všechna voda zůstává ve spodku nádoby, tak se asi nic nevypařuje. A srovnejte kolik vody se dává do pravého parního hrnce, asi 1 a půl litru. Při pečení horkým vzduchem mě připadá že to co se vyfukuje z trouby se ani nemůže stihnout ohřát, proto se maso neuvaří, možná tam ani není teplota kterou si nastavíte. Velice mírný proud vzduchu??? Podívejte se na fotku trouby, vzduch proudí těmi otvory nahoře napravo a vzadu, ještě ze zadní strany trouby jsou další otvory které na fotce nejdou vidět, tudy se vzduch také vyfukuje. Měli jsme nad troubou poličku a na ní položený květináč s kytkou, ty listy na ní pěkně vlály jak někde venku ve vychřici. Troubou samozdřejmě netopíme, jen když všechen vzduch vychází ven, je to potom těžké no :) Byly jsme reklamovat crisp talíř, který po pár vařeních vypadá jak kdyby se do něho střílelo- úplně se oloupala ta černá vrstva a začaly se tam vypalovat dírky či co. Řekli nám že je to vlastní chybou, jak jinak přeci :) Tak pochybuju že nám reklamujou celou troubu která uvnitř prostě rezne, hlavně kolem větracívh otvorů. A po všech těchto "příhodičkách" vás už přestane bavit, vůbec zkoušet něco nového a mít radost z toho co z trouby vychází! Cena určitě neodpovídá kvalitě.

• Ano (8)

Přidáno: 11. prosince 2011

Doporučuje produkt

Už jsem to ani neměl v úmyslu,ale po přečtení recenze pana Tomááše musím reagovat.Talíř se skutečně nazývá CRISP,velice se omlouvám.Troubu používá z 90% manželka,takže jsem měl obavu,že mi něco uniklo a šel jsem si tu kupu rzi prohlédnout.Jaké bylo moje překvapení,vnitřek trouby,to je prostě zrcadlo,nejen že se nerozpadá,ale absolutní absence jakékoliv třeba i jen povrchové rzi.Plastová dvířka v pořádku.Problém může být způsoben jedině použitím agresivního čistícího prostředku,je třeba si pořádně přečíst návod. Co se týče tryskového vyfukování vzduchu,tak to jste opravdu přehnal.Velice mírný proud,rozhodně nemám za mikrovlnkou mokrou zedˇjak za t.zv.normální troubou,která má taktéž ventilátor,tam byste si ruku pěkně opařil.Co se týče pečení masa,zásadně na crispu,1kg masa tam nemá hodinu co dělat.Horkým vzduchem pečivo,1plech 20minut,vaření brambor v páře 20minut.Že tam nedám 3plechy na sebe jak u normální trouby,to vám přece žádná reklama neslibuje,jak si v jedné recenzi taky někdo postěžoval.Jako se vším tak i s touto troubou je třeba se naučit pracovat a budete spokojen.Co se týče spotřeby,pokud ji používáte na topení,to se pak nedivím.My v ní pečeme,vaříme v páře,ohříváme-všechno perfektně,měli jsme přeplatek.Pokud máte problémy,jak o nich píšete,za necelé 2roky rezavá krabice,na co máte záruku,to vám každý servis uzná.Pokud to ovšem není nějaký výhodný nákup z nějakého pochybného internetu.

• Ano (8)

Přidáno: 11. prosince 2011

(Upraveno 11. prosince 2011)

Nedoporučuje produkt
  • je pěkná, vhodná jako dekorace
  • v zimě vhodná jako topení
  • necelé dva roky a uvnitř je z ní rezavá krabice
  • čas vaření, někdy nekonečný
  • 6tý smysl který dovede vaření ke zkáze
  • trošku drahá sranda, nenechte se zlákat reklamou

Taky bych chtěl reagovat na předchozí dvě recenze. Souhlasím spíše s Markétou něž s Honzem. Trouba zvládá více-méně všechny způsoby vaření ale za podstatně delší čas a ta spotřeba? Nikdy nás nepadlo měřit spotřebu ale ani bych se nedivil že výrobce lže a spotřeba je cca 2krát vyšší, proto jsme měly asi nedoplatek za elektřinu 6 000! Sušičku nebo jiného žrouta energie nemáme tak je to troubou, co na plat za blbost se platí a nejsme jediní kdo se nechal zlákat reklamou. Troubu by jsme určitě nedoporučily. Už teď se rozpadá korozí a výsledky vaření? nic moc. S horkým vzduchem maso opravdu neupečete! V hliněné nádobě v tradiční troubě se peče maso asi hodinu, v této maso nebylo ani za dvě hodiny upečené!!!

U "normální" trouby je pouze otvor na odvod páry, tady u té je při všech způsobech vaření horký vzduch tryskovým proudem vyfukovám do místnosti, to žádná jiná trouba nedělá Honzíku :)

A jak Honza píše že 6-tý smysl je pochopitelně nesmysl? haha, kdyby to bylo tak samozdřejmé tak se s touto funkcí výrobce nechvástá až do nebe nemyslíte všichni?

A potom talíř se jmenuje crisp, ne grisp :)

Zhrnuto: nezvládá ani základní funkci ohřívání jídla dokonale a to co předvádí tato trouba zvládně kdejaký šunt za 1/5 ceny

• Ano (4)

Doporučuje produkt

Chci reagovat na recenzi paní Markéty.Troubu máme 2rokya4měsíce,kolem displeje nic nepopraskalo,trouba je neustále zapnutá,programování perfektní,nic se neseká.Co se týče talíře GRISP,mám už čtvrtý,na každý je záruka 2 roky,tak dlouho ale žádný nevydrží,takže kupovat si nový nemusím.6.smysl je pochopitelně nesmysl.Co se týče vaření v páře,trouba žádný čas nevypočítává,pouze čeká až začne vařit voda a pak začne teprve odpočítávání nastaveného času.Horkým vzduchem jsme pekli těsto,perfektní.Že vzduch fouká ven,tak to dělá každá trouba,máme sporák Mora s elektrickou troubou,tam to fouká dozadu na obklady,při pečení masa je to pára která se na zdi srazí,takže po skončení stojí sporák v pěkné kaluži.Měl jsem předtím sporák Gorenje,kde se trouba po roce a půl ropadla korozí,takže špatně čistitelná trouba Whirlpool úplná paráda.

• Ano (6)
Markéta

Markéta

Přidáno: 28. listopadu 2011

(Upraveno 28. listopadu 2011)

• vše v jednom, myslím že by nahradila i tradiční troubu
  • krásný design
  • obří objem (ale i rozměry)
  • crisp- upečete na něm rovnoměrně a chutně např. pizzu, americké brambory, pečivo (chléb za 11 minut!), cukroví, jablečný závin, menší kousky masa apod.
  • vaření v páře- ryby, brambory nebo zelenina mají výbornou chuť a krásnou barvu, doufám že je to i zdravě uvařeno :)
  • funkce gril+mikrovlny, upečete s ní větší kousky masa, dozlatova, dokřupava do 45 minut bez předehřívání, jen musí se péct ve skleněné nádobě kvůli mikrovlnám
  • dostanete kuchařku na DVD :) jen by tam přece jen pro začátečníky mohlo být více receptů
  • hodně nedostatečný výkon, výrobce uvádí 1 000 wattů ale ohřívá déle než stará Moulinex se 800-ti watty (hotové jídlo se ohřívá 2 někdy až skoro 3 minuty, u staré jsem to zvládla do minuty :(
  • prostě komerční a nekvalitní Whirlpool, ať si každej říká co chce, tento výrobce je prostě s kvalitou někde hooodně nízko
  • někdy se úplně "sekne" a nejde nic nastavit nebo přeprogramovat musíte to vytáhnou ze zásuvky, počkat a znovu zapojit
  • po pár vařeních popraskala umělá hmota kolem displeje
  • talíř crisp! už máme asi čtvrtej- tak po půl roce vaření se teflonová vrstva začala loupat a jídlo se začalo připalovat (a navíc ty kousíčky zůstavaly připečené na jídle) v záruce jsem to ještě reklamovala, teď po záruce si ho musím koupit novej asi za 900 Kč!
  • absolutně nesmyslná funkce 6. smysl, např. zvolíte funkci ohřívání- asi 2 minuty to vypočítává čas, poté pro jídlo na talíři se nastavil čas asi 6 a půl minuty ( to by to za ten čas snad shořelo) při funkci 6. smysl crisp byla pizza nedopečená, stejně tak jako hranolky......a 6.smysl vaření v páře (musím se smát jak je to "inteligentní") spočívá to v tom že si nastavíte čas vaření (třeba 20 minut) a stisknete start, potom 10 minut trouba jakože vypočítává čas a nakonec naskočí nečekaných 20 minut
  • automatické rozmrazování, funguje to tak že si zvolíte druh potraviny a přesnou hmotnost, potom vám naskočí "turbo čas" a trouba běží na plný výkon což pro rozmrazování samozdřejmě není dobré.....a výsledek např. maso zespodu uvařené, uvnitř nerozmrazené, funkce úplně k ničemu
  • poměrně dost hlučná, je to směs hlubokého hučení, foukání větráku, vibrování čehosi uvnitř a cvakání, no to aby jste se bály že v noci vzbudíte celej barák :D naopak zvukový signál lze lehce přeslechnout
  • má minutku na odměření času, super :) ale když zazvoní je to tak potichu že to skoro vždy přeslechnete, takže taky k ničemu
  • horký vzduch, opravdu tam fouká větráček :) tím to asi končí, pečení s touto funkcí je nekonečné a maso s ním např, vůbec neupečete, jídlo z těsta se vždy peče déle než v tradiční troubě navíc můžete péct pouze na jednom plechu, trouba se neustále ochlazuje takže horký vzduch vychází i z trouby, v létě je v kuchyni jak v sauně! a co potom ta spotřeba když se vzduch musí neustále ohřívat
  • spotřeba energie! pro informaci jsme měřily jaký má odběr: mikrovlny 1 700 wattů! a horký vzduch+mikrovlny 3 200 wattů!!! (to je mnohem více než výrobce uvádí)
  • špatně se čistí, vnitřní prostor nemá rovné stěny ale všelijaké prolisy a větrací otvory, zadní stěna a je z úplně jiného materiálu než boční stěny a strop a právě na tu zadní stranu se veškeré připečené a mastné roprsknuté zbytky tak připečou, že to nejde odstranit ani drátěnkou, sebelepším čistícím prostředkem, prostě nemožný úkol
  • ovládání mě připadá dost složité a bez bez návodu bych nedala ani ránu, různé do-nastavení a přeprogramování atd. ale využijete to? připadá mě že můžete snadno udělat chybu a nastavit něco jiného než jste chtěly a 6. smysl? výsměch! ten vám možná tak přidělá práci
  • navíc i v Dtestu se neumístila moc dobře

Tuto troubu používáme asi 2 roky, tak si myslím že jsem posbírala dostatečné zkušenosti a mohla bych sem něco napsat. Když jsme si troubu koupily, byla jsem ze všeho nadšená- krásná, prostorná, množství funkcí atd. ale po čase začnete vidět i ty nedostatky.

• Ano (24)

Doporučuje produkt
  • Pěkný design, hodně funkcí na vaření, jednoduché ovládání, velký vnitřní prostor, příslušenství, na stránkách Whirlpoolu dost receptů na začátek, mnohem kratší příprava jídel.
  • Např. při pečení kuřecích stehýnek na Crisp je ohozený celý vnitřek, takže to musím nějak vymyslet, troubu mám krátce, takže jiné zápory zatím nevidím. Sice displej svítí docela dost, ale nic až tak zásadního to není. Osobně bych možná uvítala vnitřek z teflonu kvůli údržbě.

Za tu krátkou dobu, co ji mám, jsem s ní zatím spokojená, myslím, že naučit se v ní vařit není nic těžkého, jen to chce zkoušet. Pro moje místo v kuchyni jsou její rozměry akorát, takže můžu jen doufat, že mi dlouho vydrží.
Pro Petru: já sice nemůžu moc radit, ale jablečný štrudl jsem pekla funkcí Crisp a byl krásně upečený cca za 14 minut i zespoda, takže bych asi zkusila péct cukroví tímto způsobem. Ale je to jen můj názor :)

a

Miroslav Vik

Miroslav Vik

Přidáno: 27. listopadu 2011

Doporučuje produkt
  • Není to jen mikrovlnná trouba je to zařízení které nahradí spousty ostatních spotřebičů. Velice oceňuji vaření v páře, gril, crips, šestý smysl. Dá se v ní uvařit vlastně téměř vše a přez to že je jídlo zdravější a bez tuku je chutné a i lepší než klasicky uvařené. Kupříkladu brambory ve slupce jsou cca za patnáct minut hotové a chutnají výtečně. Řízky vypadají a chutnají jak osmažené ale nejsou tak nasáté tukem jak s pánve.
  • Mikrovlny fungují jak mají, teplé jsou ohřívané pokrmy a ne talíře čí hrnky jak u levných modelů neznačkových mikrovlnek. Možnosti vaření jsou neomezené, umí to skutečně hodně moc a výborně.
  • Absence kuchařky

Velice podařená nejen mikrovlnná trouba, pořídili jsme jí na doporučení kamaráda který jí už asi půl roku má. Rozhodně nelituji vynaložených vyšších prostředků.Vaří, peče, ohřívá výborně. Od té doby co jí máme už nepoužíváme klasickou troubu. Jen je třeba počítat s poněkud většími rozměry trouby.
Rozhodně doporučuji.

Přidáno: 27. listopadu 2011

Doporučuje produkt

Prosím jaký program využíváte při pečení cukroví? Dnes jsem poprvé pekla jablečný závin a zespodu se těsto nechtělo udělat. Česká mne pečení cukroví a nevím jaký program zvolit. Děkuji

Rudolf Otáhal

Přidáno: 26. listopadu 2011

• Jednoduchá obsluha,cena,praktičnost.

Velice zdařilý produkt,který jsem si zakoupil z důvodu multifunkčnosti.

Irena Flanderková

Irena Flanderková

Přidáno: 25. listopadu 2011

plánuji si jí koupit nerozumím jak se v ní vaří v páře prosim napište děkuji

• Tichá
  • Všestranná
  • Rychlá
  • S uhlíkovým filtrem proti zápachu z jídel
  • Nahradí ostatní kuchyňské spotřebiče
  • Velikost oproti běžným mikrovlnným troubám

V kuchyni zabere málo místo a navíc umí uvařit všechno, s čím se při běžném vaření setkáte. Přiložená kuchařka Vás provede snadným a rychlým vaření zajímavých a chutných pokrmů. Chod je tichý a při přípravě jídla se nešíří smrad po celém bytě. Naopak. Všude to krásně voní. Je možné použít její horní desku jako odkládací plochu, čímž také ušetří místo. Když uvážím ceny všech spotřebičů, které jsou v podobě této trouby "v jednom", její cena je velmi přijtelná. Určitě doporučuji.

Pavla Martinová

Doporučuje produkt

Super trouba na všechno - vaření v páře, pečení koláčů atd a nyní i pečení cukroví :-) prostě paráda!

Miloslav Špaček

Přidáno: 21. listopadu 2011

• ano
  • až po větší praxi, ale asi 6sm

velmi dobrý výrobek za dobrou cenu

Přidáno: 13. listopadu 2011

Doporučuje produkt
  • ve všech směrech splňuje to, co uvádí výrobce
  • poměrně velká, příliš silné světlo u hodin - v noci ruší

jsem velmi spokojena

Jiri Týbl

Přidáno: 20. října 2011

• dobra cena,
  • velke moznosti funkci spotrebyce

podobnou mikrovlnku jsem uz mel
muze v ni varit i dite
pouziti je velmi dobre
ano, doporucil
vse jsem uz myslim napsal
na vyber dopravce

Jarmila a Mirek

Přidáno: 12. října 2011

• Skvělý výrobek , zkoušíme nové funkce , výborný vzhled

Vybrali jsme na základě reklamy
Snadné a přehledné ovládání
používání je snadné , je hodně programů , zatím se učíme,ale jsme moc spokojeni

už jsme ho doporučili dceři , také si výrobek zakoupila

Kikusha

• Velké příslušenství
  • Velmi rychlé rozmrazování
  • Dobré otevírání dvířek
  • Celkem hlučká - hlavně při pečení
  • Opravdu velké rozměry (oproti klasické mikrovlnce je obří)
  • Hodně chybí hluboký plech!
  • Zbytečný 6.smysl

Trouba je vzhledově opravdu hezky zpracovaný. Při koupi dostanete velké množství příslušenství. Já nejvíce využívám plech při pečení buchet a koláčů - které jsou z této trouby opravdu chutné. Při dělání např. kuřecích stehýnek jsme je pořád nemohly dopéct, až jsme je skoro spálily a letěly z okna :-D Nevím jestli jsme udělaly chybu my nebo trouba. Každopádně koupě této trouby nelituji. Využíváme ji každý den, skoro plně zastane klasickou troubu na pečení. Až na její celkem velké rozměry, na lince nám zabírá opravdu hodně místa.

Přidáno: 7. října 2011

Doporučuje produkt
  • jakákoli příprava jídel je super, spousta funkcí, které zastanou i jiné kuchyňské spotřebiče
  • nic

tento produkt jsem si vybrala na základě recenzí a nezklamal mě

Tomáš

Tomáš

Přidáno: 6. září 2011

• dobře rozrazuje
  • funkce Crisp je bezva
  • vaření v páře nemá chybu
  • ovládání
  • zatím jsem na nic nepřišel

Trouba nahradila odejivší snad 20 let starou mikrovlnku. Srovnávat tedy můžu pouze funkce mikrovlné. Určitě lépe rozmražuje. Rozmražovaný pokrm se rozmrazí rychleji a rovnoměrněji. Nechápu co se dá na mikrovlnách vylepšovat, ale i ohřev se mi zdá rovnoměrnější.
Super je, pro nás nová, funkce CRISP a bezvadně funguje i vaření v páře.
Zatím jsme ji nezkoušeli jako horkovzdušnou troubu, takže nemůžu potvrdit, ani vyvrátit přehřívání, zmiňované v jiných recenzích.
Ovládání je intuitivní. Ze začátku pomohl i dodaný "quick help" přilepený na ledničce.

Přidáno: 4. září 2011

Zakoupeno v Kamenný obchod

• Splnila očekávání. Vaření v páře je prima.
  • Jasný displej hodin.

Za rozumnou cenu velké multifunkční zařízení.

Alča

Přidáno: 14. srpna 2011

Zakoupeno v Kamenný obchod

• mohu v troubě vařit zdravě,péci,ohřívat
  • pro troubu jsem se rozhodla z důvodu:víceúčelového využití

s troubou jsem zatím spokojena
jídlo je chutné a zdravější
ostatním bych ji také doporučila

Přidáno: 5. srpna 2011

Zakoupeno v Kamenný obchod

• Velký objem multifunkční trouby umožňuje veškeré formy tepelného zpracování potravin jednoduše a v krátké době.
  • Řada užitěčných přednastavených programů.
  • Kvalitní výrobek za příznivou cenu.

Po 13 letech bez poruchy dosloužila multifunkční MT Whirlpool předchozí generace.Stala se nepostradatelnou součástí naší kuchyně, proto jsme zvolili tohoto nástupce. Má všechny její přednosti:
snadné ovládání
vysokou variabilitu použití
rychlost
doufáme i stejnou spolehlivost a životnost.
Příprava jídla v této troubě je rychlá a snadná.

Přidáno: 4. srpna 2011

vše OK