Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Whirlpool JT 379

Přidat recenzi

Mikrovlnná trouba volně stojící - Mikrovlnná trouba s grilem - Whirlpool - volně stojící - Horkovzduch - Gril - Crisp - 1000 W - 31 l

Volně stojící multifunkční trouba JT 379 IX s objemem 31 litrů má všechny užitečné funkce – horkovzdušný a mikrovlnný ohřev, grilování, vaření v páře, pečení s funkcí Crisp. A k... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

7 zákazníků doporučuje tento produkt
1 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(42 z 43 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Multifunkční trouba je super. Ušetří mi čas a peníze se mi vrátí na úspoře energie. Jsem velice spokojená. Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Whirlpool JT 379

Ověřený zákazník ELEKTRO.TO

Tommy

Přidáno: 30. dubna 2012

Zakoupeno v ELEKTRO.TO

Doporučuje produkt
  • tato trouba v sobě zahrnuje několik pomocníku do kuchyně,hlavní výhoda je přednastavené recepty kdy si trouba sama řekne kdy máte pokrm otočit nebo vyjmout.
  • Veliká nevýhoda je menu v anglickém jazyce,dá se na to zvyknout ale chvilku to trvá a další věc že kuchařky které se dají stáhnout na netu neodpovídají přednastaveným receptům.Tak musíte trochu experimentovat.Ku příkladu kuřecí prsa v překladu v přednastavení vůbec nejsou ale kuchařka na ně odkazuje.

Velice dobrý pomocník,ale chce to více trpělivosti.

Alex456

Alex456

Přidáno: 2. dubna 2012

Nedoporučuje produkt
  • Na běžné ohřívání OK.
  • Ovládací kolečka se vůbec neotáčí zlehka, jakoby o něco dřou.
  • Trouba se velmi často "kousne" a nefunguje ovládání. Je třeba vytáhnout ze zásuvky a znovu zapnout.
  • Nerovnoměrný ohřev. Uprostřed talíře 100 stupňů, na krajích je jídlo studené.
  • Funkce šestý smysl je pouze marketingový kec a v praxi je to nepoužitelné.
  • Příšerné jednání servisu. Při reklamaci si pro troubu přijede servisák k vám domů, ale už Vám ji nepřiveze. Musíte si ji "někde" vyzvednout, což bývá někdy také třeba 50 km od vašeho bydliště.
  • Na vaření nikde nenajdete žádné recepty a jak dlouho které jídlo připravovat.

Po měsíci používání se na dispalyi objevila ikonka montážního klíče a error. Od té doby je stále po servisech. Jít do této značky byla opravdu chyba. Rozhodně nedoporučuji.

• Ne (2)
Ověřený zákazník Korunka.cz

Přidáno: 22. ledna 2012

Zakoupeno v Korunka.cz

Doporučuje produkt
  • Veškeré dostupné funkce, které v sortimentu mikrovlnky mohou nabídnout.
  • Poměrně hlučná, slabá zvuková signalizace, po ukončení programu se samovolně nevypíná např. u ohřevu mikrovlnami.

Určitě zboží doporučuji. Mikrovlnu mám pouze krátce, ale jsem moc spokojená. Její ovládání není složité z návodu pochopíte rychle, jak ji obsluhovat a v jakém programu co zhotovovat. Toto zboží vám nenabídne češtinu, ale to není takový problém. Také ušetříte čas určený ke zhotovení jídla. Dělala jsem pizzu a opravdu za 15 min.

Pavlína Štolová

nováček

Pavlína Štolová

Přidáno: 31. prosince 2011

• Velké množství funkcí
  • Prostorná
  • Snadné ovládání
  • Výklopná dvířka
  • Dostatečná náhrada za klasickou sporákovou troubu
  • Absence češtiny

Super, jsem s ní moc spokojená.
Jablečný štrůdl na funkci crips je naprosto perfektní, u nás začne mizet ještě teplý :-)
Rychlost přípravy pokrmů je podstatně větší než v klasické sporakové troubě.
Ještě jsem ani nevyzkoušela všechny funkce, což mi myslím zabere ještě hodně času, ale jsem z ní už teď nadšená.

Vřele doporučuji ke koupi.

Nenašla jsem zatím nic co bych jí mohla vytknout, podle mne prostě perfektní multifunkční mikrovlnná trouba se spoustou užitečných fukncí, které velmi urychlý vaření, pečení ... všech pokrmů a dobrůtek.

Ověřený zákazník Kamenný obchod

Marie

Přidáno: 28. prosince 2011

Zakoupeno v Kamenný obchod

Doporučuje produkt
  • Pro kuchyň ideální. Pro jednotlivce i velkou rodinu.
  • Zatím o ničem nevím

Doporučuji, má všechny nej. I mánuál je srozumitelný, což je důležité. Měla jsem deset let předchozí typ a byla jsem maximálně spokojená. Je to velmi dobrá značka.

Dohnal

Přidáno: 21. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • je zde hodně možností,přístroj pracuje dobře,jsme spokojeni

Přístroj splnuje naše požadavky,na krátkou dobu jsme ještě vše nevyzkoušeli.

Kultová

Kultová

Přidáno: 14. října 2011

Doporučuje produkt
  • Já jsem s troubou velice spokojená. V níže uvedené recenzi píše ppjarda, že si časem pořídí hluboký pekáč. Já jsem na trhu žádný neobjevila. Žádný neodpovídá potřebným rozměrům. Musí se brát zřetel i na to, že pod pekáčem se stále otáčí skleněný talíř. Já to řeším tak, že na stávající mělký pekáč dám hluboký a ničemu to nevadí. Jenom doba pečení se o dost prodlouží. Třeba buchta se ve vyšším pekáči
  • upeče dobře, ale zapečené brambory trvají dlouho. Záleží na množství a hutnosti potravin v pekáči. Je to skrátka trouba na vaření a pečení pro menší rodinu. Naší rodině moc chutnají brambory vařené v páře.

Jsem s troubou už přes rok moc spokojená

Ověřený zákazník Kamenný obchod

Přidáno: 13. října 2011

Zakoupeno v Kamenný obchod

Doporučuje produkt
  • Pravděpodobně nejvybavenější na trhu.
  • Hlasitost

• horkovzdušná trouba
  • gril
  • vaření na páře
  • lehké ovládání
  • příslušenství lze dokoupit v servise
  • lehká údržba
  • spotřeba
  • absence menu v češtině (pro někoho)
  • po uplynutí času se trouba nevypne.

Jsme naprosto spokojeni. Lehké ovládání...stačí číst a všechno nastavíte.
Zkoušeli jsme pomocí horkého vzduchu péct koláč, maso i sušenky a všechno bylo skvělé. Funkce crisp taky skvělá, jen je nutné počítat s tím, že doba přípravy koláče či pizzy je kratší než v normální troubě (asi tak o třetinu .. ale nutno vyzkoušet.) Grilované kuře bylo taky skvělé. Jediné z čeho jsme na rozpacích je rozmrazování potravin (stalo se nám, že se potravina částečně uvařila), ale tento problém se snad vyřeší zkušeností.Světlo v troubě při otevřených dvířkách lze vypnout opětovným zmáčknutím tlačítka Stop. Vřele doporučujeme všem, co mají malou kuchyň. Dveře se otevírají jako u normální trouby, případně s tím počítejte při umísťování trouby na ledničku. Součástí je příslušenství (mísa na vaření v páře, plech pro pečení při funkci crisp, normální plech, dvě kovové mřížky - vysoká a nízká, dále poklička na ohřívání potravin)
V návodu je jasně napsané, které příslušenství můžete na co použít.

• Ano (7)
Ověřený zákazník Aukro.cz

Přidáno: 11. července 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

• Je to skvělý stroj, vaření v páře, pečení, vše funguje skvěle.
  • Nic

Doporučuji.

Ověřený zákazník Aukro.cz

ppjarda

Přidáno: 7. července 2011

(Upraveno 7. července 2011)

Zakoupeno v Aukro.cz

• Je chytřejší, než manželka a to je co říct. NEMLUVÍ.
  • Je chytřejší, než já.
  • NEMLUVÍ A NEUMÍ ČESKY.

Potřebovali jsme na chalupu univerzální zařízení, hlavně náhradu za velkou troubu na pečení pro dvě až čtyři osoby. Naše očekávání splnila téměř beze zbytku - pekáč je nízký, ale při troše hledání se určitě najde vyšší náhrada.

• Ano (4)
Martina

Martina

Přidáno: 12. března 2011

• Zatím nic.
  • Mikrovlnku jsem měla zaplou na mikrovlny a chtěla jsem si napařit knedlíky,jako ve staré mikrovlnce.Nejen že nebyly napařené,nebyly ani teplé a plamínek,který vycházel ze spodní části trouby mi spálil polici na které ležela.Ještě,že jsem nevyhořela.

Buď se jedná o špatný kus a nebo nevím.Doufám,že to není běžné.

• Ne (8)
Ověřený zákazník ePROTON.cz

Burda

Přidáno: 18. prosince 2010

Zakoupeno v ePROTON.cz

• funkce vaření , pečení, ovládání ,značka , není lepší (kromně LG - jiné ovládání) alternativa v této cenové kategorii
  • zatim nic !!! , máme krátce . Předchozí Daewoo vydržela 18let a šla deně naplno, takže uvidíme co Whirlpool.

Různé možnosti přípravy jídla - značka a dobrá cena za takhle vybavenou troubu

• Ne (1)

Přidáno: 10. prosince 2010

Zakoupeno v KASA.cz

• funkčnost, vzhled, přijatelná cena vzhledem k funkčnosti (mikrovlnka stála cca 7400 Kč s DPH bez dopravy)
  • zatím žádné

Mikrovlnku mám krátce, proto jsem zatím nevyzkoušela všechny její funkce. Koupila jsem ji jako náhradu horkovzdušné trouby, protože řeším problém s místem ve své kuchyni. Pro 2 osoby (pokud nepečete vánoční cukroví) je dostačující. Pizza, kterou jsem v ní pekla pomocí funkce crip, byla za 15 minut upečená a všem chutnala. Dvířka, která snesou zátěž až 20 kg jsou velmi praktická. Troubě bych zatím vytkla jen drsný vnitřní povrch, který se možná bude hůře čistit, ale je možné, že je to jen můj dojem.

Lucie

Přidáno: 22. října 2010

(Upraveno 22. října 2010)

Zakoupeno v KASA.cz

• Hodně funkcí, všechny perfektní, 6. smysl funguje velmi přesně, Crips paráda, horký vzduch také. Prostě opravdu pomocnice. Plně nahradí velkou troubu. Přehledný návod a ovládání trouby taky velmi příjemné.
  • nic

super

• Ano (13)
Ověřený zákazník Digiboss

EvaK

Přidáno: 26. dubna 2010

(Upraveno 26. dubna 2010)

Zakoupeno v Digiboss

• Tato multifunkční mikrovlnná trouba je opravdu jedinečná.
  • Zatím jsem vyzkoušela vaření brambor v páře-byly výborné a během 5-ti minut hotové. Rýže byla taky výborná.
  • Kuřecí stehýnka jsem grilovala v kombinaci s mirovlnama- během 30 minut byla hotová -krásně propečená.
  • Též jsem zapékala pomocí horkovzduchu-spokojenost.
  • Mám ji krátce, takže stále zkouším nové a nové funkce.

• Ano (42)
  • Ne (1)