Nejnovější recenze ze sekce Mikrovlnné trouby
- Vše je super ale ty hodiny na microvlnce jsou zbytečné. Večer velmi silně svítí a nedají se vypnout.
mikrovlnku mám příliš krátce na to, abych ji mohl objektivně zhodnotit
Silvercrest SMWH 700 B2 černá
Přidáno: 12. srpna 2024
(naposledy upraveno 12. srpna 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Elegantní design,splňuje beze zbytku to,co jsem očekávala od tohoto výrobku
Tichá s dostatečnou nabídkou dalších programů,Cena slušná...:-)
Jednoduchá mikrovlnka s grilem, která dělá to, co od ní čekáte. Není potřeba zbytečně mačkat hromadu tlačítek a navíc nepípá po každém úkonu. Takže pokud od ní nepožadujete nějaké speciální funkce, tak mohu naprosto doporučit.
- Jednoduche ovladani
- Minula stejna take z lidlu po 4 letech se ji odlouplo kousek laku pod talirem a tak ji neni mozne dale pouzivat(asi kazitko).
- Jednoduchá obsluha
- Jednoduché ovládání
- Regulace výkonu
- Nastavitelný program
- Otravný zvuk, když dojede časovač
Potřeboval jsem si ohřát jídlo, tak jsem si koupil tuhle mikrovlnku, jsem s ní spokojený
- Zatím bez problémů
- Krásný design,vše ok
- Není zadna
- Splňuje očekávání
- ...
Slabý výkon, nutné delší ohřívání, tudíž větší odběr elektřiny. Dosti hlučná.
- Bez otočného talíře, tichý provoz.
Snadná a jednoduchá obsluha. Funguje jak má.
- lesklé popisky
- splňuje naše požadavky
Není co dodat,
Dnes mně dopravci dovezli ledničku a mikrovlnku. Ledničku předvedli a vypadá to, že je v pořádku. Mikrovlnku položili na kuchyňskou linku a odjeli. Když jsem mikrovlnku vybalila, s hrůzou jsem zjistila, že je značně promáčknutá.
Je zajímavé, že obal nebyl poškozený. Buď zboží někdo vyměnil a obal znovu přelepil, nebo se mikrovlnka poškodila již při expedici. Jsem z toho značně rozladěná, u firmy Philco jsem nakupovala již vícekrát a nikdy problémy nebyly.
- ohřívá rychle
- cenově dražší
- při otevření hlučí vždy větrák
- tlačítka by mohla být kvalitnější
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »