Nejnovější recenze ze sekce Mikrovlnné trouby
- Pěkné provedení.
- Asi chybějící madlo na dveřích .
- laciná trouba určená převážně k ohřevu. Nám vyhovuje.
- Snadná montáž i pro amatéra
- Hodně strohý návod k použití. Nemožnost trvalého vypnutí dětské pojistky, absence minutky.
Reakce značky Electrolux
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Vážíme si času, který jste jejímu zaslání věnovali. Dětský bezpečnostní zámek brání obsluze dětmi bez dozoru. Zámek se automaticky aktivuje až po 1 minutě nečinnosti ze strany uživatele. Pro zrušení pak stačí otevřít dvířka. Každý program mikrovlnné trouby vyžaduje před jeho spuštěním nastavit čas. Nemá program, který by pracoval bez nastaveného času trvání a měl by tak k dispozici případnou minutku. Pevně věříme, že spotřebič bude i přesto sloužit pouze k Vaší spokojenosti. S pozdravem Tým Electrolux
- Dobrá cena
- Nelze měnit výkon po 10%
- Velmi jednoduché ovládání.
- Relativní nevýhoda - menší vnitřní prostor.
- MW trouba nepotřebuje velký prostor, dobře se umístí na kuchyňské lince.
- Elegantní bílý povrch.
- Poměr výkon/cena je výhodný.
- Díky lesklé vnitřní úpravě povrchu se snadno čistí a udržuje.
- Domnívám se, že vzhledem ke snadnému ovládání a údržbě je MW trouba zvlášť výhodná např. pro seniory nebo pro hendikepované osoby.
Celková spokojenost s výrobkem.
Samsung F300G MS23F301TAS
Přidáno: 19. března 2024
(naposledy upraveno 19. března 2024)
Zakoupeno v ExaSoft.cz
- Zatím funguje
- Není dodáván s podrobným návodem na obsluhu jednotlivých programů. Na netu jsem našel návod jen anglicky.
Ptáte se na názor na produkt příliš brzy. Optimální by bylo tak za rok používání.
obyčejná mikrovlnka žádnej zázrak
- Dostupnost na pracovišti
- knoflíky s příčkou
- tužší otevírání
- nožičky z tvrdého plastu (kloužou)
Mikrovlnka klasické koncepce - jedním knoflíkem se nastavuje síla ohřevu, druhým časovač. Obrovskou výhodou je, že knoflíky mají vystupující příčku, díky níž je lze uchopit i mokrou či mastnou rukou (z nějakého ujetého důvodu se 95 % ostatních výrobců na trhu rozhodlo jít cestou plně kulatého, ideálně ještě lesklého či pochromovaného knoflíku). Ovládání je tudíž velmi pohodlné.
Dvířka se otevírají madlem, což je otázka osobní preference. Ocenil bych, kdyby šla otevřít lehčeji, a také by bylo dobré opatřit nožičky trouby naspodu gumovými koncovkami, aby při pokusu o otevření nevyjela trouba člověku deset centimetrů vstříc. U nás to vyřešily gumové podložky pod nábytek, ale bylo by hezké, kdyby na to designér myslel.
Velmi kvalitní produkt, zatím vyzkoušena mikrovlnka a pečení. Jednoduchá obsluha. Doporučuji. Příště určitě při vybalování zkontroluji. Menší kosmetická závada, což si myslím, že by nemělo projít při výstupní kontrole. Firma by se měla na toto zaměřit. Kvalita výrobku odpovídá ceně.
- Smysluplné funkce, pěkný design
- Špatně čitelný ovládací display
- Zatím funguje
- Hledal jsem mikrovlnku s co nejnižším maximálním příkonem, tato má uvedeno 1050 W, při měření wattmetrem ukazuje 1180 W
- Slabé osvětlení
funguje podle očekávání
Hezká, moderní
Používána pouze na ohřev
Tichý chod, upozornění na konci dohřátí tak akorát hlučné
- Malá
- Otočná kolečka na ovládání, žádný dotykový displej
- Hlasité pípnutí po uplynutí časovače
- Dotekové ovládání
- Dotekové otevírání
- Prostorná
- Vycentrovaná dvířka
- Bez elektřiny se nedá dobře otevřít (dodávaná přísavka výrobcem je uvnitř mikrovlnky :) )
Vypadá krásně a je celkově prostorná. Jednoduchá na instalaci. Dotekové otevíráni se mi moc líbí. Tento kus se mi líbí také proto že má vycentrovaná dvířka a působí na mě příjemněji. Zatím jsem s ní toho moc neprožil ale věřím že to bude dobré. Ovládání je jednoduché.
Balení od výrobce mě pobavilo. Přísavka na otevření bez energie včetně instalační šablony je uvnitř zavřené mikrovlnky. Rozhodně ji zapojíte dříve než si myslíte.
Jsem velmi spokojená s výrobkem
- Vzhled
- Vnitřní rozměr
- Tichá
- Naprosto nedostačující, spíše žádný, manuál k ovládání!!!!!
Mikrovlnka je samo o sobě hezké, nenápadné barvy. Jako celek od Samsungu je bezva. Po zapojení jsem zjistil, že k ovládacím tlačítkům je tak nedostatečný manuál, že je opravdu jen pro ty, co mají nervy na pokus omyl do té doby, než zjistí aspoň základní ovládání. Za toto by někdo zasloužil profackovat, nehledě na to, že je snad ze zákona dána povinost českého, srozumitelného návodu. Z tohoto důvodu snižuji hodnocení, protože starší člověk nemá šanci toto zařízení pustit. Na co je mi taky doma krám, který nedokážu pustit.....
kvalitní výrobek
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- 2 měsíce po skončení záruční lhůty se mikrovlnka rozbila. Siemens už NIKDY!!!!!