Poradna Whirlpool AMW 130 IX

Autor: | Vloženo: 05.01.2015 000 15:46 | Témata: Poradna Whirlpool AMW 130 IX

Diskutovaná hloubka a umístění do vrchní skříňky kuch. linky

Dobrý den, udávaná hloubka mikrovlnné trouby je 34cm vč. rámečku. Jelikož by měla být síla rámečku 2cm, tak by se teoreticky měla trouba vejít do vnitřního korpusu skříňky o hloubce 32cm + na korpus umístit rámeček, který jej kryje.
Z jakého důvodu tedy nedoporučujete umístění do vrchních skříněk, resp. je vyžadováno min 38cm (je to jen kvůli odvětrání? ) , což už je leda na umístění do komínového úložného prostoru, ale tam je zas nesmysl dávat takt malou troubu.
Sama mám novou kuchyňskou linku od Oresi a hloubka vrchních skříněk, které jsou přímo připraveny pro mikr.troubu, je 32cm.


Díky za odpvěď.

  • APservis

    APservis

    7. ledna 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den paní Horáková,


    opravdu je doporučený prostor 38 cm z důvodu odvětrávání, aby nedocházelo k přehřívání a spotřebič mohl plnit svoji funkcni. Pokud by byla hloubka pouze 32 cm jednalo by se o nestandartně zabudovaný spotřebič dle mechanika, trouba by se opírala o zadní stěnu.V případě dalších dotazů nás kontaktujte na níže uvedeném tel. čísle.





    S přáním hezkého dne



    AP Servis
    Francouzská 114
    Praha 10
    tel. 840 110 122
    http://www.spotrebice-whirlpool.cz/
    http://www.servis-whirlpool.cz/





    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.