Poradna Whirlpool JT 369 SL

Autor: | Vloženo: 12.08.2012 000 17:08 | Témata: Poradna Whirlpool JT 369 SL

Problém s grilováním(oprava předešlého dotazu)

Dobrý den ,griloval jsem stehenní kuřecí řízek, zvolil jsem komb. gril ,350 W a 14 minut.Měl jsem ho na nižší mřížce a byl takřka třetinově velký a hlavně strašně vysušený.Co dělám špatně?Předtím jsem omylem napsal 450 W. Předem díky za rady.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    19. srpna 2012

    Když griluji já, dávám jídlo na vyšší mřížku a nepoužívám mikrovlny a všechno je zcela v pořádku.
    Ono i v návodu k použití je psáno, že steaky se mají dávat na vysokou mřížku. A co se týče těch mikrovln, tak ty se používají na jídla, které chcete zevnitř "uvařit" a na povrchu zapéct - lasagne, kuře, pečínka. U takového steaku si myslím, že není žádoucí, aby byl zevnitř uvařený :)
    Myslím, že u vás se stalo to, že než se vám na té nízké mřížce ugriloval, tak vám ho mikrovlny uvařily, tzn. všechna voda se odpařila. Proto byl suchý a malý.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.